Huomenia!

Vieressä seisoo aikamoinen tavaravuori, pitäis varmaa vähä setvii sitä...

Olen löytänyt IHANAN biisin! Natasha Bedingfield - Pocketful of sunshine. Sanat ovat niin ihanat!! Videon voi katsoa tuolta: http://www.youtube.com/watch?v=rF49O-y1yoU

Sen lisäksi etsiskelen yhtä biisiä. Sitä joka soi Rexonan uudessa Dödö-mainoksessa. Kuuntelin eilen NRJ:tä ja kuuntelin noita kahta.

No sitten muihin pölinöihin.

Aah! Pääsen Tallinnaan. (Hetkonen, mun blogini muistuttaa kohta Minnyn blogia...;D Kunnianosoitus sulle...) Lähtö on 16.7 ja me mennään sillä uudella Tallink Baltic Princess:illä. Sitä voi ihastella tuolla:

http://www.tallinksilja.com/fi/tab2/ships/balticPrincess/default.htm

Hauskinta kaikessa on, että bussi ei kulje meidän kaupungin linja-autoaseman ohi vaan menee korvesta, jolloin auto pitäisi jättää korpeen. No thanks! Jotenka menemme Serkkujen luo Vesilahdelle ja sieltä pääsemme hyvin Helsinkiin, bussilla tietenkin! ;D Mummo ja Pappakin tulee sinne eka, joka on outoa, koska niiden kautta kulkee kyä busseja sinne...hmm.

No syynä on varmaan moiseen se, että serkuilla tehdään remppaa, niin Mummo ja Pappa jää risteilyn jälkeen sinne sitten auttelemaan.

Hyttijakoa: Kaikki omissa hyteissään. BLÄÄH! Joudut jakamaan hytin Kolmen ihmisen kanssa ja kaks niistä ärsyttää sua 24/7. Nää henkilöt on mun broidi ja äiskä. Yökyöks. I'm don't like it.

Laitetaan sitten laivalla rahaa palamaan karkkiin. Katsellaan jos vaikka pitäisin niist sitten vaikka arvonnan, jos ihmisii osallistuis ja alkais ehk lukeekii tät blogii. Ei siis et nurisen, mutta on tyhmää kirjoittaa yksisteen.. Blääh!

MUISTAKAA: Jos luette blogiani, niin jättäkää aina minulle pieni kommentti, jotta osaan noin sanoa, jos olen saanut uuden lukijan. Ja jos linkitätte blogini niin, sitten ilmoittakaa minulle, jotta tiedän NOIN että moniko on linkitellyt blogiani. Kiitos.

Jatketaas. No niin, eilen illalla menin katseleen ulos kameran kanssa, ja ottelin vähän kuvia, mutten vielä siirrä kuvia kameralta. Tan sitten risteilyn jälkeen kuvat veks, niin sitten saan Tallinan kuvat tänne kans...

Viinimarjat alkaa olla kypsii, njähnjäh! Ne on kyl puoliks raakoi, mutta pääsen kuvaamaan söpöi viinimarjoi... HAHA!

Pitäis varmaan etsiä Trolly. Se on sellanen punanen, iso? Kovankuorinen? Samsoniten? Onko näkynyt? :DD

Sori nää mun sekot jutut, mutta venaan sit Risteilyy ihan sikana!

Ja nyt laitoin soimaan Celine Dionin - My heart will go on. Se on klassikko ja aivan ihana biisi, johon Celinen ääni on ainoa OIKEA!

Mutta nyt pitää mennä ulos kuvaamaan maailmaa... MAAILMA ODOTTAA! ;D