Ihmisiä on erilaisia, ja he käyttäytyvät eri tavoin. Listaan käyttäytymistyypit nyt ylös tekemisen puutteen vuoksi. ;D

  • Ylihuolehtiminen tämä käyttäytymistapa on kaikkein rasittavin, sillä kuka haluaisi poikkiksensa olevan tätä tyyppiä. ESIM. Olet lintsannut koulusta ja kerrot siitä poikaystävällesi. Tämä reagoi jotenkin seuraavasti. "SIIS TÄH? Lintsasit? Tiedäksä kuinka hirveetä moinen on? Nyt mä kyllä kerron sun opettajalle tästä." Luulet sitä vitsiksi kunnes hän tekee sen. TAI: On kylmä pakkaspäivä ja olet ollut ystäväsi luona. Olet lähdössä takki auki ja sinulla ei ole kaulaliinaa, pipoa, tai lapasia. Ystäväsi reagoi: "Hei, Hei, HEI!! Et sä noin voi lähteä ulos, takki auki ja ei ees pipoa päässä! Saati sitten kaulaliinaa! Tiedäksä et suurin osa ihmisen ruuminlämmöstä karkaa pään kautta. Sä voit vaikka saada hypotermian tai jtn" Hän antaa sinulle pörröisimmät lapasensa, isoimman piponsa ja muhkeimman kaulaliinansa.
  • Musiikkia 24/7 Tämä käyttäytymistapa on aika rasittava, sillä kuka nyt haluaisi puhua kuuroille korville. ESIM. Olet juuri kertonut kuinka sukulaistesi rakas koira oli kuollut ulkomailla törmättyään kaktukseen (sori toi esimerkki, mutta oli ihan pakko) ja kuinka siskosi on alkanut liikkua epämääräisten henkilöiden kanssa, jotka epäilyttävät sinua. Sen jälkeen tulee pitkä hiljaisuus ja kaverisi tuijottaa sinua edelleen liikkumattomana lasittunut katse silmissään. Viiden minuutin jälkeen ystäväsi ottaa Mp3:sa esiin ja sulkee sen alkaen ylistää Alicia Keysin äänen syvyyttä ja masennut.
  • Pehmeä Kovis Tämä käyttäytymistapa on erittäin outo. ESIM. Tunnet kaveripiiristäsi todella kovan tyypin johon olet korviasi myöten rakastunut. Hän kertoo aina kuinka kouluaikoina hakkasi koulun kiusaajia aina kun siltä tuntui ja kuinka kaikki koulun tytöt olivat aina hänen kintereillään niin, että hänen piti palkata henkivartija tai jtn. Hän on aina pukeutunut rokkarivaatteisiin ja kuuluttaa, kuinka rakastaa Rokkibändejä. Olet kaveriporukkasi kanssa ulkona ja tyyppi kutsuu sinut luokseen katsomaan. Et pane pahaksesi koska hän asuu lähellä omaa kotiasi. Kun pääsette tyypin luo hän sanoo menevänsä vaihtamaan vaatteet ja menet olohuoneeseen jossa meinaat pyörtyä kauhistuksesta; Olohuone on beige ja se on sisustettu erittäin naiselliseksi. Levyhyllystä pilkottaa Alicia Keysin, Britney Spearsin ja Mobyn levyt ja kirjahylly pursuaa Danielle Steelin teoksista. DVD hyllyssä on mm. Titanic, Sekaisin Marista, Kaunotar ja Hirviö, Lumikki ja 7 kääpiötä yms. "pehmoelokuvia". Kun tyyppi tulee makkaristaan hän on pukeutunut pinkkiin kauluspaitaan.
  • Ylihuumori Tämä käyttäytymistapa on rasittava, KOSKA, hän heittää vitsiä kaikesta, siis aivan kaikesta. Häntä ei voi ottaa vakavasti, eikä hänelle voi kertoa yhtään mitään.
  • Huumori Hukassa Tämä on ylemmän vastakohta. Hän ei ymmärrä mistään mitään ja on siksi aina pahalla päällä.
  • Mieletön Sympatia Tämä henkilö lohduttaa vaikkei olisi tarvis. On huolehtii kaikesta, vaikkei kukaan haluaisikaan. ESIM. Joku sukulaisesi on kuollut. Et tuntenut häntä niin kovin hyvin mutta suret häntä kuitenkin, koska se kuuluu asiaan. Tämä henkilö itkee enemmän kuin sinä ja säälii sinua ylenpalttisesti.
  • Sympatiaa etsimässä Tälle henkilölle pitäisi kertoa mitä on SYMPATIA. ESIM. Sama tilanne kuin yllä. Tämä henkilö naureskelee asialle ja yrittää vain heittää asiasta vitsiä. Hän sanoo koko ajan: "Ethän sä ees tuntenu sitä, kyynelehdi sitten ku Suomi voittaa olympialaisten mitalikisan."
  • Pelimies/-nainen Tämä henkilö harjoittaa silmäpeliä tilanteessa kuin tilanteessa, vaikkei tilanne olisikaan otollinen kuten; Hautajaisissa, Vessan siivouksessa, Jumalanpalveluksessa, Sairaalassa odottaessaan uutisia äitinsä aivoleikkauksesta. Vaikka olisikin varattu.
  • Leipuri Oli sitten aamu tai ei, juhla tai ei, otollinen hetki, tai ei, tämä henkilö leipoo. Hän leipoo kakut, sämpylät, piparit, munkit, pullat, pizzat sun muut. Ja estyy sen takia aina tärkeistä menoista.
  • Täsmällisyys Tämä henkilö haluaa kaiken olevan tiptop. Missään ei saa olla pöyä, ryppyä, hiekanjyvää, bakteeria... Hän haluaa kaiken olevan kliinisen puhdasta. Hänen talossaan voitaisiin hoitaa mikä tahansa leikkaus pelkäämättä epästeriilyttä millään kosketuspinnalla. HULLUA!
  • Ihan Seko Tätä henkilöä saa aina olla häpeämässä. Hän saa ylihelposti karkkihumalan, tai minkä tahansa humalan. Hän sekoaa pari söpöläistä nähdessään...TAI MITÄ VAIN NÄHDESSÄÄN!
  • Liian Tavallinen Liian tavallinen. Siis LIIAN TAVALLINEN. Hän on liian tavallinen.

No Niin! Onnistuneesti sain kaikki listattua... Sitten ois mulla pieni haaste; Yritä kuvittella, mikä itse noista olet... Siinäpä kotitehtöävää kerrakseen!!! ;D Viihtykää!