MOIIII!!!

Kävin lenkillä äitsykän kanssa. Minä pyöräilin ja äiskä juoksi. Keskinoeus oli sellaiset 6km/h. Käytiin ihastelemassa maaseutua. Maaseudusta tulikin mieleen Juhannus kun oltiin tuolla mökillä, maalla. Paikka sijaitsee; Kaukasuolla joka sijaitsee Muhniemellä joka sijaitsee Anjalassa joka on periaatteessa osa Anjalankoskea. Iskä on siel joskus asunut ja me käydään siel aika usein.

1724428.jpg

tossa on pelto. Okeasti tuo välimatka tuohon maatilaan tuolla kaukaisuudessa on sellaiset noin kilometri, ettei siinä mitään. Menin seisomaan pelolle kun veli löi golfpallon keskelle sitä, ja etsiminen oli helpommin sanottu kuin tehty! Oli meinaan sellainen tehtävä että oksat pois. Tuntui kuin olisit Etsinyt neulaa heinäsuovasta. OIkeastaan pellolla kasvaa sokerihernettä vai mitä se nyt oli... ;D

1726547.jpg

Maisema toiseen suntaan on erilainen. Outoa siinä oli, että tuo vihertävyys oli enemmän harmahtavaa. Oli siinä kyllä hommaa etsiä sitä golfpalloa... Tuolla tuo metsä on puolentoista kilsan päässä, emmekä me siis yhtään nähneet minne se himskutin pallo oikein lensi. Etsittiinhän me sitä sitten puoli tuntia, kunnes luovutettiin.Oltiin menossa jo pois kun liukastuin siihen hemmetin pallon. Auts! Parin kilsan päässä asuvat Pappani serkut, joiden luona käydään aina käymässä. Siellä kun sattuu olemaan söpö kissanpentu, joka näyttää tältä;

 

1726558.jpg

Tuo kuva on pääsiäislomalta, kun jotain niille missen kuville on käynyt, kun en löytänyt...

Mutta kiva aina palata tänne kotiseudulle. Meiltä on vain parisen kilsaa maaseudulle. No, periaatteessa siis itsekkin asun siellä, mutta asunko sittenkään kun keskustaan on kilsa?

Kävin viime viikon sunnuntaina luontokuvaamassa kun oli hyvä sää, mutta sadekuuro yllätti. Taakse jäi kuitenkin aurinkoinen alueeni ja sain mahtavan sateenkaaren kuvan!

1724434.jpg

Värit olivat todella vahvat ja kauniit. Näyttäisi siltä kuin tuo sateenkaari olisi naapurien takana, risteyksessä, joten sateenkaaren päässä ei aina ole aarretta.

1726569.jpg

Sateenkaari oli todella iso ja kaunis!

 

1726571.jpg

Siinä olivat vahvat värit; Oranssi, Punainen, Keltainen, Vihreä, Turkoosi, Sininen, Violetti ja ihan reunassa vaaleanvihreä.

Aikaisemmin päivällä olin saanut nauttia cumuluspilvistä ja sain yhden ehkä kuvaushistoriani hienoimmista kuvista, kun lintu lensi. Ei muuten, mutta sen lentovauhti oli kova.

1726510.jpg

Nuo pilvet ovat mahtavia ja tuo lintu, AH!

Olen ottanut kaikki kuvat ihan itse, älkää siis kopioiko niitä. Jos näette jollain minun ottamiani kuvia, kertokaahan minulle siitä. Kiitos.

Aika rientää, kamut, ja aika mun mennä etsimään uusia innoituksen kohteita.

Pysykää raittiina ja terveenä, <3:llä Coquillage