Päivää päivää!

Tänään on käyty kaupassa ja suunnitelmissa mennä Iittalaan, varmaan mennäänkahvin jälkeen! Syötiin spagettia! Namyöks.

Selvittelin tavaravuoren ja menin kauppaan äitylin kanssa. Käytiin eka ruokakaupassa ja sitten mentiin Tiimariin. Kirosin, kun en nähnyt Serranon Perhettä. Tiimarista ostettiin luonnonvalkoista katonkia ja paperinarua. Pitäis nyt taiteilla kortti mummolle ja pappalle. Olin suunnitellut taittavani paperista A4-kokoisen papaerin jonka reunat koristelen jollakin aaltoimaisella kuviolla (kuviosakset). Sitten otan mummon ja papan 40-vuotishääpäiväkuvan ja laitan sen kanteen. Kirjoitan alas; 40-vuotishääpäivänä 19.7.2008. Sisälle kirjoitin sellaisen mitä rakkaus on-runon, eli sen Rakkaus on kärsivällinen, ei kersku, ei kadehdi, ei etsi omaa etuaan jne. Paperinarusta taiteilen kukkia.

Koska ostin myös uutta, hopean väristä rautalankaa ja omasta takaa mulla on helmiä, niin ajattelin tehdä sormuksia, koska olin lukenut ohjeen täältä jostain... ;D Taiteilin yhteensä 5 sormusta, joista 4 jäi itselle ja yksi liian iso meni äitylin pikkurilliin. Se oli mulle liian iso pikkurilleihin ja etusormeen liian pieni. Höh!

Kuvaan sen kortin kun se tulee valmiiksi ja ne sormukset kuvaan tallinan reissun jälkeen, jos jakselisin.

Kirjoitan myös sormuksien ohjeen silloin!!! Kuvaan myös muuta sellaista, joka on syntynyt omien käsieni kautta. Hihulihei!

*-*-*-*-*-*

Eilen illalla aloin pakkaamaan. Rakastan pakkaamista. Löysin kovakuorisen, pinkin Samsoiten trollyni autotallista ja se haisi. Kävimme kaksi vuotta sitten bulgariassa ja toin simpukoita... Ne ei ilmeisesti tykkänyt olla oikein sill laukus kun se haisee nyt aika pahalla. Vein sen tuulettumaan pariksi tunniksi ja heittelin innoisani laukkuun; T-paidan, kengät, huivin, pussukan, jossa kaunistautumistavaroita, alusvaatteita (kuten sukkia yms...). Hulluinta on, että trolly on miltei täys, ja puolet puuttuu... -.-

Miten saan ne kaikki mahtumaan sinne?? Hullua! No, onhan mulla vielä keskiviikkoon asti aikaa. Kun keskiviikkona lähetään klo: 13.00, mut bussi lähtee Vesilahdelta 14.30 ja laiva lähtee klo: 18.30 tai 19.30. en muista! Mutta meilt kestää sinne sellaiset 2 tuntii, plus me mennää bussilla joten 2,5h. Plus että me pysähdytän linnatuulessa, eli 3h ja sitten siel joudutaan oottaan 15 minsaa ku se opas hakee avainkortit ja sitten odotetaan, kun ne jaetaan, sitten odotetaan että saadaan ohjeet. Sitten odotetaan ku eno sählää avainkorttien kanssa, sitten mennään terminaaliin odottamaan passitarkastusta. Sitten odotetaan, odotetaan, odotetaan, odotetaan ja odotetaan. Sitten mennään terminaalin "lähtöaulaan" odottamaan että saadan mennä laivaan. Ja odotetaan ja odotetaan, ja odotetaan! Hui hirveetä, kun odotetaan! Yhteensä aikaa kuluu siis noin 4-5 tuntia! NO WAY!!

Kun ajatellaan, niin matkustushan on pelkkää odottamista. Laivassa odotetaan kun joku sählää hytin kanssa, sitten odotetaan kun laitetaan tavarat paikoilleen. Sitten odotetaan kun joku menee vessaan. Sitten mennään yläkannelle odottamaan juomia. Sitten odotetaan laivan lähtöa siellä kuvaten ja kaikkea (aah, kuvaten...). Sitten odotetaan että joku saa juomansa juotua. Sitten odotetaan hissiä. Sitten odotetaan vaatteiden vaihtoa. Sitten odotetaan ruokailua. Sitten odotetaan ruokaa. Sitten odotetaan jälkiruokaa. Sitten odotetaan diskoilua. Sitten odotetaan kaupassa käyntia (no ehk noi toisinpäin). Sitten odotetaan nukkumaan menoa. Sitten odotetaan naapurien hiljentymistä. Sitten odotetaan tanssin loppumista. Sitten odototetaan unta. Sitten odotetaan seuraavaa päivää. Sitten odotetaan aamupalaa. Sitten odotetaan vessaan. Sitten odotetaan vapaata pöytää. Sitten odotetaan ruokaa. Sitten odotetaan juomaa. Sitten odotetaan maihin pääsyä. Sitten odotetaan juomaa. Sitten odotetaan takaisin pääsyä. Sitten odotetaan syömään, kauppaan. Sitten odotetaan pois pääsyä. Sitten odotetaan laivasta pois pääsyä. Sitten odotetaan bussia ja kotiin pääsyä. Sitten odotetaan uutta reissua.

Siis matkustus on pelkkää odottamista!!!!!!!!!!

Hugs from Coquillage!